Prachtig resultaat voor Onafhankelijk Moerdijk

Prachtig resultaat voor Onafhankelijk Moerdijk

De afgelopen verkiezingen hebben een prachtig resultaat opgeleverd voor Onafhankelijk Moerdijk. We komen met acht zetels in de gemeenteraad en dat betekent dat we nadrukkelijk betrokken zullen zijn bij de besluitvorming voor Moerdijk de komende jaren.
Een grote fractie vereist dat deze op adequate wijze gesteund wordt door een krachtdadig bestuur. Wij weten dat dit jaar de nodige mutaties in het bestuur zijn ontstaan. De functie van secretaris is nog niet vervuld.. Wil het bestuur zijn werk goed kunnen blijven doen, dan hebben we versterking nodig van gemotiveerde mensen.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het functioneren in het bestuur van Onafhankelijk Moerdijk een prettige aangelegenheid is, waarvoor de tijd die hieraan besteed moet worden niet overdreven veel is. Bovendien ben je als inwoner van Moerdijk goed op de hoogte van en betrokken bij de zaken die in de gemeente spelen.
Graag horen wij van u of u wellicht geïnteresseerd bent om tijdens een gesprek met ons wat dieper op de aangelegenheid in te gaan, wat mogelijk zou kunnen leiden tot lid worden van het bestuur bij Onafhankelijk Moerdijk.

Voor verdere vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met Tineke van Dijkhorst: tinekevandijkhorst50@gmail.com