Contact 2018-02-13T15:52:45+00:00

Contact

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedankt voor uw interesse om contact met ons op te nemen!

Wilt u een van onze wethouders of fractieleden persoonlijk benaderen? Kijk dan op deze pagina. Klik op het mail-icoontje om een mail te versturen.

Verder hebben wij een F.A.Q. opgesteld met daarin de meest gestelde vragen, wellicht wordt uw vraag daar ook in beantwoord. De F.A.Q. vindt u onderaan deze pagina. Mocht uw vraag daarin niet beantwoord worden, dan kunt gebruik maken van het contactformulier op deze pagina. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Let erop dat u uw contactgegevens juist invult, anders kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Vul ons contactformulier in

Veelgestelde vragen

Wat is ‘Onafhankelijk Moerdijk’?

Onafhankelijk Moerdijk is een lokaal georiënteerde politieke partij in de gemeente Moerdijk. Na de gemeentelijke herindeling in 1997 zijn diverse partijen gefuseerd tot Onafhankelijk Moerdijk in 2001. Onafhankelijk Moerdijk behartigt sindsdien de belangen van alle inwoners uit alle zestien grote en kleine woonkernen in de gemeente Moerdijk. Al jaren zijn wij de grootste politieke partij van de gemeente Moerdijk. Wilt u meer over ons te weten komen? Kijk dan hier!