Bestuur 2018-01-14T12:29:08+00:00

Onze bestuursleden

Maak kennis met onze bestuursleden!

Lieneke AangenendtVoorzitter
“Ruim 80 jaar geleden ben ik geboren in ’s Gravenhage. Later ben ik Oudemolen komen te wonen. Ik was betrokken bij de oprichting van de vereniging Onafhankelijk Moerdijk en daar in diverse functies mee bezig. Naast de politiek steek ik veel tijd in mijn familie en verspreid ik graag mijn liefde voor kinder- en jeugdliteratuur. Ook tel ik maandelijks alle vogels in het Krammer-Volkerak. Ik hoop dit nog lang vol te houden, achter de geraniums zitten is niets voor mij.”
Sinds 1997 actief
Christ FrijtersSecretaris
“Sinds 1986 ben ik politiek actief. In maart 2001 stond ik samen met Lieneke Aangenendt aan de wieg van Onafhankelijk Moerdijk. Onafhankelijk Moerdijk, voortgekomen uit meerdere onafhankelijke fracties, deed in 2002 voor het eerst mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Onafhankelijk Moerdijk werd toen meteen de grootste partij binnen de gemeenteraad van Moerdijk met tien zetels. Van het begin af aan ben ik lid van het bestuur als secretaris.”
Sinds 1997 actief
Eef SterkSecretaris
“In 1950 stond mijn wieg in Rotterdam. Na omzwervingen in Maassluis en Spijkenisse, wonen we sinds 28 jaar met veel genoegen in Zevenbergen. Tot 2005 ben ik werkzaam geweest in de internationale transportwereld. In 2011 sloot ik als senior student mijn studie rechten af aan de Erasmusuniversiteit. De laatste jaren raakte ik geïnteresseerd in de lokale politiek. In Onafhankelijk Moerdijk vond ik een partij die bij mijn gedachtegoed paste.”
Sinds 2017 actief