Skip to content
Menu
NB-OM
Maak kennis met onze bestuursleden!
Eef Schoneveld
Eef Schoneveld
Voorzitter

“Ik ben in 1947 geboren in Schiedam, maar woon sinds 1978 samen met mijn vrouw Ludy in Zevenbergen. Vanaf mijn vroege jeugd werd ik al geconfronteerd met politiek. Mijn grootouders aan mijn vaderskant waren echte socialisten, terwijl er aan mijn moederskant juist een duidelijke voorkeur voor de VVD was. Dat verklaart mijn sociale betrokkenheid, maar ook de zakelijke kant van de aanpak van een probleem. Ik heb van mijn hobby ‘besturen’ mijn werk kunnen maken.”

Sinds 2007 actief

Arno-Fens
Arno Fens
2e voorzitter
 

“Begin 2021 heb ik mij aangesloten bij Onafhankelijk Moerdijk (OM), omdat ik mij als inwoner van deze gemeente wil inzetten voor het algemeen belang. Naast het zijn van burgerlid maak ik ook deel uit van het bestuur. Ik vind het belangrijk dat de gemeente er is voor de inwoners, en niet andersom. Naar mijn mening is daar nog genoeg te winnen. OM heeft dezelfde inzet en doelstelling, er zijn voor de inwoners.

Ik heb nagenoeg mijn hele leven

More

Sinds 2021 actief

Joke Hagenbeuk
Joke Hagenbeuk
Secretaris

Ik heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan in zowel de publieke als private sector. Juist door die combinatie en veel levenservaring met een jonge geest en mijn passie voor onze mooie gemeente Moerdijk zet ik mij graag voor ons aller belang in bij Onafhankelijk Moerdijk, een partij die staat voor zijn inwoners en zijn kernen. Het is mij inmiddels duidelijk geworden dat we “vanuit Den Haag” niets hoeven te verwachten en dat vooral de plaatselijke politiek het verschil kan maken. Dit doet Onafhankelijk Moerdijk, we hebben een prachtig team met stuk voor stuk zeer gemotiveerde mensen. Dank voor het vertrouwen Wij gaan ervoor!

Sinds 2021 actief

Eef Sterk
Eef Sterk
2e Secretaris

“In 1950 stond mijn wieg in Rotterdam. Na omzwervingen in Maassluis en Spijkenisse, wonen we sinds 28 jaar met veel genoegen in Zevenbergen. Tot 2005 ben ik werkzaam geweest in de internationale transportwereld. In 2011 sloot ik als senior student mijn studie rechten af aan de Erasmusuniversiteit. De laatste jaren raakte ik geïnteresseerd in de lokale politiek. In Onafhankelijk Moerdijk vond ik een partij die bij mijn gedachtegoed paste.”

Sinds 2017 actief

Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Penningmeester

“Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk, omdat ik echt iets wil betekenen voor de burgers van de gemeente Moerdijk. Ook vind ik het mooi om te zien dat wij breed vertegenwoordigd zijn in de gehele gemeente. Wij zorgen dat het geluid wat de burgers belangrijk vinden gehoord wordt. Onafhankelijk Moerdijk is dus een kernbewuste partij. Niet links, niet rechts, maar voor de burgers.”

Sinds 1997 actief

Fotografie Gemeente Moerdijk: Marcel Otterspeer