Skip to content
Menu
NB-OM
Maak kennis met onze bestuursleden!
Hans van Brenkelen
Hans van Brenkelen
Voorzitter

Ik ben geboren in Rotterdam en woon sinds 1972 in Zevenbergschen Hoek. Ik heb mijn verhuizing naar Brabant zeer goed opgepakt. Vanaf het begin ben ik lid geworden van plaatselijke verenigingen en hierdoor al snel ingeburgerd. Ook heb ik in Zevenbergschen Hoek mijn vrouw Cisca leren kennen. Waarom ben ik lid van Onafhankelijk Moerdijk? De plaatselijke politiek heeft mijn voorkeur. Je bent niet gebonden aan landelijke standpunten. Je staat dicht bij de inwoners. Mijn drijfveer is je te kunnen inzetten voor de gemeenschap. Dit zit in mijn bloed. Op basis van betrouwbare informatie weloverwogen standpunten kunnen innemen over diverse politieke onderwerpen.” Het “DNA” van Onafhankelijk Moerdijk spreekt mij aan en zal ik als voorzitter, met het vertrouwen van de leden, altijd naar onze burgers uitdragen.

Sinds 1997 actief

Jolanda Nieuwkerk
Jolanda Nieuwkerk
Lid

Mijn naam is Jolanda Nieuwkerk. Ben lid van Onafhankelijk Moerdijk.
Het is een partij die ervoor alle inwoners uit de gemeente Moerdijk is. Voor alle kernen groot of klein. Dus echt plaatselijk. Met een goed programma. Dit sprak mij aan. Het is belangrijk zeker in deze tijd, dat er voor onze inwoners een partij is die in ieder geval naar je luistert.
En dat wij proberen iets te betekenen voor hen.

Sinds 2022 actief

Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Penningmeester

Ik ben geboren in Rotterdam, en heb na mijn trouwen met Bert eerst 5 jaar in Breda gewoond en nu wonen wij al vele jaren in Noordhoek.

Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk vanaf de oprichting in 2002,daarvoor was ik lid van Lijst Noordhoek en heb ik ook 1 periode tot de herindeling in de raad van Standdaarbuiten gezeten.  Ook vind ik het mooi om te zien dat wij breed vertegenwoordigd zijn in de gehele gemeente Moerdijk. Wij zorgen dat het geluid wat de burgers belangrijk vinden gehoord wordt. Onafhankelijk Moerdijk is dus een kernbewuste partij. Niet links, niet rechts, maar voor alle burgers en dat hopen wij nog veel jaren te mogen doen.

Sinds 1997 actief

Arno-Fens
Arno Fens
Lid
 

“Begin 2021 heb ik mij aangesloten bij Onafhankelijk Moerdijk (OM), omdat ik mij als inwoner van deze gemeente wil inzetten voor het algemeen belang. Naast het zijn van burgerlid maak ik ook deel uit van het bestuur. Ik vind het belangrijk dat de gemeente er is voor de inwoners, en niet andersom. Naar mijn mening is daar nog genoeg te winnen. OM heeft dezelfde inzet en doelstelling, er zijn voor de inwoners.

Ik heb nagenoeg mijn hele leven

More

Sinds 2021 actief

Fotografie Gemeente Moerdijk: Marcel Otterspeer