Bestuur 2018-06-28T09:40:02+00:00

Onze bestuursleden

Maak kennis met onze bestuursleden!

Frans Fakkers
Frans FakkersVoorzitter
“Afkomstig en gedragen door de inwoners van onze kernen staat Onafhankelijk Moerdijk dicht bij zijn inwoners. Daar een bijdrage aan leveren is het uitgangspunt om lid te zijn van Onafhankelijk Moerdijk. De inwoners centraal stellen is wat Onafhankelijk Moerdijk zo sterk maakt, voor iedereen. Daar zet ik mij graag voor in. U ook?!”
Sinds 2002 actief
Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Tineke van Dijkhorst-RoderkerkenPenningmeester
“Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk, omdat ik echt iets wil betekenen voor de burgers van de gemeente Moerdijk. Ook vind ik het mooi om te zien dat wij breed vertegenwoordigd zijn in de gehele gemeente. Wij zorgen dat het geluid wat de burgers belangrijk vinden gehoord wordt. Onafhankelijk Moerdijk is dus een kernbewuste partij. Niet links, niet rechts, maar voor de burgers.”
Sinds 1997 actief
Christ Frijters
Christ FrijtersSecretaris
“Sinds 1986 ben ik politiek actief. In maart 2001 stond ik samen met Lieneke Aangenendt aan de wieg van Onafhankelijk Moerdijk. Onafhankelijk Moerdijk, voortgekomen uit meerdere onafhankelijke fracties, deed in 2002 voor het eerst mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Onafhankelijk Moerdijk werd toen meteen de grootste partij binnen de gemeenteraad van Moerdijk met tien zetels. Van het begin af aan ben ik lid van het bestuur als secretaris.”
Sinds 1997 actief
Eef Schoneveld
Eef Schoneveld 2e Penningmeester
“Ik ben in 1947 geboren in Schiedam, maar woon sinds 1978 samen met mijn vrouw Ludy in Zevenbergen. Vanaf mijn vroege jeugd werd ik al geconfronteerd met politiek. Mijn grootouders aan mijn vaderskant waren echte socialisten, terwijl er aan mijn moederskant juist een duidelijke voorkeur voor de VVD was. Dat verklaart mijn sociale betrokkenheid, maar ook de zakelijke kant van de aanpak van een probleem. Ik heb van mijn hobby ‘besturen’ mijn werk kunnen maken.”
Sinds 2007 actief
Eef Sterk
Eef Sterk2e secretaris
“In 1950 stond mijn wieg in Rotterdam. Na omzwervingen in Maassluis en Spijkenisse, wonen we sinds 28 jaar met veel genoegen in Zevenbergen. Tot 2005 ben ik werkzaam geweest in de internationale transportwereld. In 2011 sloot ik als senior student mijn studie rechten af aan de Erasmusuniversiteit. De laatste jaren raakte ik geïnteresseerd in de lokale politiek. In Onafhankelijk Moerdijk vond ik een partij die bij mijn gedachtegoed paste.”
Sinds 2017 actief