Skip to content
Menu
NB-OM

Bestuur

Maak kennis met onze bestuursleden!
Frans Fakkers
Frans Fakkers
Voorzitter

“Afkomstig en gedragen door de inwoners van onze kernen staat Onafhankelijk Moerdijk dicht bij zijn inwoners. Daar een bijdrage aan leveren is het uitgangspunt om lid te zijn van Onafhankelijk Moerdijk. De inwoners centraal stellen is wat Onafhankelijk Moerdijk zo sterk maakt, voor iedereen. Daar zet ik mij graag voor in. U ook?!”

Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Penningmeester

“Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk, omdat ik echt iets wil betekenen voor de burgers van de gemeente Moerdijk. Ook vind ik het mooi om te zien dat wij breed vertegenwoordigd zijn in de gehele gemeente. Wij zorgen dat het geluid wat de burgers belangrijk vinden gehoord wordt. Onafhankelijk Moerdijk is dus een kernbewuste partij. Niet links, niet rechts, maar voor de burgers.”

Eef Sterk
Eef Sterk
secretaris (a.i.)

“In 1950 stond mijn wieg in Rotterdam. Na omzwervingen in Maassluis en Spijkenisse, wonen we sinds 28 jaar met veel genoegen in Zevenbergen. Tot 2005 ben ik werkzaam geweest in de internationale transportwereld. In 2011 sloot ik als senior student mijn studie rechten af aan de Erasmusuniversiteit. De laatste jaren raakte ik geïnteresseerd in de lokale politiek. In Onafhankelijk Moerdijk vond ik een partij die bij mijn gedachtegoed paste.”

Sinds 2002 actief

Sinds 1997 actief

Sinds 2017 actief

Eef Schoneveld
Eef Schoneveld
2e Penningmeester

“Ik ben in 1947 geboren in Schiedam, maar woon sinds 1978 samen met mijn vrouw Ludy in Zevenbergen. Vanaf mijn vroege jeugd werd ik al geconfronteerd met politiek. Mijn grootouders aan mijn vaderskant waren echte socialisten, terwijl er aan mijn moederskant juist een duidelijke voorkeur voor de VVD was. Dat verklaart mijn sociale betrokkenheid, maar ook de zakelijke kant van de aanpak van een probleem. Ik heb van mijn hobby ‘besturen’ mijn werk kunnen maken.”

Sinds 2007 actief