Fractie 2018-01-29T12:44:39+00:00

Onze wethouders & fractieleden

Maak kennis met onze wethouders!

Eef Schoneveld
Eef Schoneveld Wethouder - Portefeuille People
“Ik ben in 1947 geboren in Schiedam, maar woon sinds 1978 samen met mijn vrouw Ludy in Zevenbergen. Vanaf mijn vroege jeugd werd ik al geconfronteerd met politiek. Mijn grootouders aan mijn vaderskant waren echte socialisten, terwijl er aan mijn moederskant juist een duidelijke voorkeur voor de VVD was. Dat verklaart mijn sociale betrokkenheid, maar ook de zakelijke kant van de aanpak van een probleem. Ik heb van mijn hobby ‘besturen’ mijn werk kunnen maken.”
Sinds 2007 actief
Jack van Dorst
Jack van DorstPortefeuille Financiën
“Ik ben als geboren en getogen Zevenbergenaar een Moerdijker pur sang. Ik ben al tientallen jaren werkzaam binnen het openbaar bestuur. Zo ben ik onder andere afdelingshoofd Incidentbestrijding bij de Brandweer Midden- en West-Brabant geweest. Onafhankelijk Moerdijk gaat en staat voor Moerdijk. Voor alle woonkernen, inwoners, bedrijven en instellingen, met een gezonde balans. Mijn keuze voor een lokale partij in de vorm van Onafhankelijk Moerdijk ligt dus erg voor de hand.”
Sinds 2013 actief

Maak kennis met onze raadsleden!

Hans van Brenkelen
Hans van BrenkelenFractievoorzitter
“Waarom ben ik lid van Onafhankelijk Moerdijk? De plaatselijke politiek heeft mijn voorkeur. Je bent niet gebonden aan landelijke standpunten. Je staat dicht bij de inwoners. Mijn drijfveer is je te kunnen inzetten voor de gemeenschap. Dit zit in mijn bloed. Op basis van betrouwbare informatie weloverwogen standpunten kunnen innemen over diverse politieke onderwerpen.”
Sinds 1997 actief
Marco Weda
Marco WedaRaadslid
“Belangrijke waarden in mijn privéleven en werk zijn: openheid, samenwerken en uitgaan van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Mijn drijfveer om ‘in de politiek te gaan’ komt vooral voort uit een gevoel van burgerplicht: ik wil een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij waarin ik leef en wil mij daarom inzetten voor de Gemeente Moerdijk.”
Sinds 2008 actief
Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Tineke van Dijkhorst-RoderkerkenRaadslid
“Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk, omdat ik echt iets wil betekenen voor de burgers van de gemeente Moerdijk. Ook vind ik het mooi om te zien dat wij breed vertegenwoordigd zijn in de gehele gemeente. Wij zorgen dat het geluid wat de burgers belangrijk vinden gehoord wordt. Onafhankelijk Moerdijk is dus een kernbewuste partij. Niet links, niet rechts, maar voor de burgers.”
Sinds 1997 actief
Cees Huijssoon
Cees HuijssoonRaadslid
“Namens Onafhankelijk Moerdijk behartig ik de belangen van onze burgers. Bij mijn kritisch functioneren staat het welzijn van elke inwoner voorop en ik zet me in voor burgers waarvan ik vind dat zij onjuist behandeld worden. Onafhankelijk Moerdijk weet wat er leeft in de gemeente, omdat we praktisch in elke kern zijn vertegenwoordigd.”
Sinds 1997 actief
Jack Lems
Jack LemsRaadslid
“Ik woon nu al meer dan 20 jaar in de gemeente Moerdijk en ben 7 jaar actief bij Onafhankelijk Moerdijk. Ik vind dat politieke partijen tussen de burgers moeten staan. Bij Onafhankelijk Moerdijk is dat het geval! Ik heb het gevoel dat ik bij Onafhankelijk Moerdijk écht wat kan betekenen voor de burgers!”
Sinds 2008 actief
Frans Fakkers
Frans FakkersRaadslid
“Afkomstig en gedragen door de inwoners van onze kernen staat Onafhankelijk Moerdijk dicht bij zijn inwoners. Daar een bijdrage aan leveren is het uitgangspunt om lid te zijn van Onafhankelijk Moerdijk. De inwoners centraal stellen is wat Onafhankelijk Moerdijk zo sterk maakt, voor iedereen. Daar zet ik mij graag voor in. U ook?!”
Sinds 2002 actief