Fractie 2018-05-25T18:21:40+00:00

Onze wethouders & fractieleden

Maak kennis met onze wethouders!

Jack van Dorst
Jack van DorstPortefeuille Financiën
“Ik ben als geboren en getogen Zevenbergenaar een Moerdijker pur sang. Ik ben al tientallen jaren werkzaam binnen het openbaar bestuur. Zo ben ik onder andere afdelingshoofd Incidentbestrijding bij de Brandweer Midden- en West-Brabant geweest. Onafhankelijk Moerdijk gaat en staat voor Moerdijk. Voor alle woonkernen, inwoners, bedrijven en instellingen, met een gezonde balans. Mijn keuze voor een lokale partij in de vorm van Onafhankelijk Moerdijk ligt dus erg voor de hand.”
Sinds 2013 actief
Eef Schoneveld
Eef Schoneveld Wethouder - Portefeuille People
“Ik ben in 1947 geboren in Schiedam, maar woon sinds 1978 samen met mijn vrouw Ludy in Zevenbergen. Vanaf mijn vroege jeugd werd ik al geconfronteerd met politiek. Mijn grootouders aan mijn vaderskant waren echte socialisten, terwijl er aan mijn moederskant juist een duidelijke voorkeur voor de VVD was. Dat verklaart mijn sociale betrokkenheid, maar ook de zakelijke kant van de aanpak van een probleem. Ik heb van mijn hobby ‘besturen’ mijn werk kunnen maken.”
Sinds 2007 actief

Maak kennis met onze raadsleden!

Hans van Brenkelen
Hans van BrenkelenFractievoorzitter
“Waarom ben ik lid van Onafhankelijk Moerdijk? De plaatselijke politiek heeft mijn voorkeur. Je bent niet gebonden aan landelijke standpunten. Je staat dicht bij de inwoners. Mijn drijfveer is je te kunnen inzetten voor de gemeenschap. Dit zit in mijn bloed. Op basis van betrouwbare informatie weloverwogen standpunten kunnen innemen over diverse politieke onderwerpen.”
Sinds 1997 actief
Tineke van Dijkhorst-Roderkerken
Tineke van Dijkhorst-RoderkerkenRaadslid
“Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk, omdat ik echt iets wil betekenen voor de burgers van de gemeente Moerdijk. Ook vind ik het mooi om te zien dat wij breed vertegenwoordigd zijn in de gehele gemeente. Wij zorgen dat het geluid wat de burgers belangrijk vinden gehoord wordt. Onafhankelijk Moerdijk is dus een kernbewuste partij. Niet links, niet rechts, maar voor de burgers.”
Sinds 1997 actief
Jack Lems
Jack LemsRaadslid
“Ik woon nu al meer dan 20 jaar in de gemeente Moerdijk en ben 7 jaar actief bij Onafhankelijk Moerdijk. Ik vind dat politieke partijen tussen de burgers moeten staan. Bij Onafhankelijk Moerdijk is dat het geval! Ik heb het gevoel dat ik bij Onafhankelijk Moerdijk écht wat kan betekenen voor de burgers!”
Sinds 2008 actief
Cees Huijssoon
Cees HuijssoonRaadslid
“Namens Onafhankelijk Moerdijk behartig ik de belangen van onze burgers. Bij mijn kritisch functioneren staat het welzijn van elke inwoner voorop en ik zet me in voor burgers waarvan ik vind dat zij onjuist behandeld worden. Onafhankelijk Moerdijk weet wat er leeft in de gemeente, omdat we praktisch in elke kern zijn vertegenwoordigd.”
Sinds 1997 actief
Peter Geleijns
Peter GeleijnsRaadslid
“Ik kies vol overtuiging voor Onafhankelijk Moerdijk, omdat deze partij radicaal kiest voor de belangen van alle bewoners in alle kernen en in al die kernen tot in de haarvaten aanwezig en actief is. Zoals ook het beleid om ruim baan te geven aan burgerinitiatieven mij recht uit het hart is gegrepen. De grote thema’s van deze tijd zijn armoede en eenzaamheid en ik zet me optimaal in om daar iets tegen te doen, ook buiten de politiek.”
Sinds 2012 actief
Murat Tolu
Murat ToluRaadslid
“Ik ben geboren en getogen in de gemeente Moerdijk en woon nu samen met mijn gezin in de kern Zevenbergen. Momenteel werk ik als ambtenaar sociale zaken in de gemeente Gilze en Rijen, maar ik heb ook gewerkt met moeilijk opvoedbare kinderen en met verslaafde en criminele jongeren. Nu wil ik graag de kennis en kunde inzetten voor onze eigen gemeente. Mijn politieke motto is: ‘Tot uw dienst’.”
Sinds 2017 actief