Skip to content
Menu
NB-OM

Burgerleden

Maak kennis met onze burgerleden!
Petra Schets-Broere
Petra Schets – Broere
Burgerlid

“Vanaf mijn geboorte ben ik woonachtig in Zevenbergschen Hoek, één van de kleinere kernen van onze gemeente, maar wel één met gezelligheid, aandacht voor elkaar en gemeenschapszin. Met elkaar worden hier veel mooie dingen gedaan en gelukkig zijn er meer kleine kernen die hiermee vergelijkbaar zijn.

Toen me gevraagd werd als burgerlid toe te treden tot Onafhankelijk Moerdijk heb ik hier een tijdje goed over nagedacht. Naast een fulltimebaan in de zorg is het wel een drukke week. Mijn baan in de zorg vertelt me iedere dag hoe belangrijk het is aan te sluiten bij de leefwereld en de mogelijkheden van de ander. Ik heb me afgevraagd wat ik bij kan dragen aan de partij. Als burgerlid ondersteun je de raadsleden en in de verschillende commissies worden raadsstukken voorbereid en besproken, hier gaat het dus ergens over.

Als inwoonster van een kleine kern weet ik ook hoe belangrijk het is om vertegenwoordigd te zijn en samen aan de slag te gaan. Voor mezelf heb ik vastgesteld dat ik het belangrijk vind dat iedereen een goed en menswaardig leven kan leiden. Ik ben tevreden wanneer ik door mijn inzet voor Onafhankelijk Moerdijk hierbij een kleine schakel mag zijn.”

Kees Scheenaard
Burgerlid commissie Fysieke Infrastructuur
 
Jeffrey Kouters
Burgerlid commissie Bestuur & Middelen

Sinds 2019 actief