Skip to content
Menu
NB-OM

Burgerleden

Maak kennis met onze burgerleden!
Jeffrey Kouters
Jeffrey Kouters
Burgerlid commissie Bestuur & Middelen

“Ik ben lid van Onafhankelijk Moerdijk, omdat ik onze partij de mooiste en beste vorm van lokale politiek vind. Onafhankelijk Moerdijk is een kernbewuste partij en wij zetten ons dan ook in voor de wensen en belangen van de Moerdijkse samenleving. Ook hoop ik de politiek te verjongen. Ik vind het belangrijk dat alle generaties worden vertegenwoordigd in de politiek. Interessante thema’s vind ik jeugdzorg en onderwijs.”

Kees Scheenaard
Kees Scheenaard
Burgerlid commissie Fysieke Infrastructuur
 

“Ik ben lid geworden van Onafhankelijk Moerdijk, omdat dit de partij is waar ik mezelf in kan vinden. Het is een partij die in alle kernen vertegenwoordigd wil zijn, om daar te zijn waar het gebeurt voor de inwoners en een luisterend oor te hebben. Mijn belangstelling gaat vooral uit naar de openbare ruimte.”

Petra Schets-Broere
Petra Schets – Broere
Burgerlid

“Vanaf mijn geboorte ben ik woonachtig in Zevenbergschen Hoek, één van de kleinere kernen van onze gemeente, maar wel één met gezelligheid, aandacht voor elkaar en gemeenschapszin. Met elkaar worden hier veel mooie dingen gedaan en gelukkig zijn er meer kleine kernen die hiermee vergelijkbaar zijn.

Toen me gevraagd werd als burgerlid toe te treden tot Onafhankelijk Moerdijk heb ik hier een tijdje goed over nagedacht. Naast een fulltimebaan in de zorg is het wel een drukke week. Mijn baan in de zorg vertelt me iedere dag hoe belangrijk het is aan te sluiten bij de leefwereld en de mogelijkheden van de ander. Ik heb me afgevraagd wat ik bij kan dragen aan de partij. Als burgerlid ondersteun je de raadsleden en in de verschillende commissies worden raadsstukken voorbereid en besproken, hier gaat het dus ergens over.

Als inwoonster van een kleine kern weet ik ook hoe belangrijk het is om vertegenwoordigd te zijn en samen aan de slag te gaan. Voor mezelf heb ik vastgesteld dat ik het belangrijk vind dat iedereen een goed en menswaardig leven kan leiden. Ik ben tevreden wanneer ik door mijn inzet voor Onafhankelijk Moerdijk hierbij een kleine schakel mag zijn.”

Sinds 2017 actief

Sinds 2017 actief

Sinds 2019 actief