‘Samen Verder’

Met trots presenteert Onafhankelijk Moerdijk haar nieuwe website, verkiezingsprogramma 2018-2022 én kandidatenlijst!

Website Onafhankelijk Moerdijk in een nieuw, fris jasje

Zoals u ziet, heeft onze website een flinke opknapbeurt gekregen. Onze vernieuwde website bevat nog meer informatie over Onafhankelijk Moerdijk en haar doelen en leden. Ook is de nieuwe website beter te gebruiken op mobiele telefoons en tablets.

Gemeenteraadsverkiezingen maart 2018

Tegelijkertijd met het presenteren van onze vernieuwde website, willen wij u ook onze nieuwe kandidatenlijst en ons nieuwe verkiezingsprogramma presenteren. Ook de komende jaren wil Onafhankelijk Moerdijk zich weer volop inzetten voor u als burger van de gemeente Moerdijk. Voor elke kern binnen de gemeente Moerdijk hebben wij een aantal streefpunten opgesteld die wij graag de komende jaren voor u willen gaan realiseren, welke wij hebben geformuleerd in ons nieuwe verkiezingsprogramma 2018 – 2022 met de titel ‘Samen Verder’.

“In ons verkiezingsprogramma ‘Samen Verder‘ leest u al onze speerpunten voor uw kern! Benieuwd naar ons gehele verkiezingsprogramma en wat we voor u de komende jaren willen gaan betekenen? Klik dan hier!”

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen zal de lijst van Onafhankelijk Moerdijk maar liefst twintig kandidaten bevatten. Natuurlijk allemaal woonachtig én actief binnen de gemeente Moerdijk. Onafhankelijk Moerdijk wordt vertegenwoordigd in bijna alle kernen van de gemeente Moerdijk. Onze wethouder Jack van Dorst voert de lijst aan.

Door | 2018-01-29T12:26:41+00:00 21 december 2017|Geen categorie|1 Reactie

Eén reactie

  1. J.Raaphorst. 4 maart 2018 om 16:56 - Antwoorden

    Ik zie Oudemolen niet staan bij de onderstaande plaatsen…Wel een beetje vreemd.Want we hebben ook een kern in Oudemolen.Of is dat ook buitengebied??..

Geef een reactie