Gemeenteraadsverkiezingen 2018 2018-01-29T12:51:48+00:00

Verkiezingen 2018

Algemene informatie

Op woensdag 21 maart 2018 mag u weer naar de stembussen om uw vertegenwoordigers in de gemeenteraad van Moerdijk te kiezen voor de periode 2018 – 2022.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen kunt u naast de landelijke partijen, ook voor lokale partijen kiezen. Onafhankelijk Moerdijk is zo’n lokale partij. Wij noemen onszelf ook wel ‘de kernbewuste partij’, en dat zijn we ook. Onze leden zijn actieve inwoners uit de gemeente Moerdijk die zich graag inzetten voor uw directe leefomgeving. Veel meer dan iedere landelijke partij, staan de belangen van alle Moerdijkse inwoners bij ons voorop. Bij iedere gemeenteraadsverkiezing merken wij dat u als inwoner van de gemeente Moerdijk dat ook belangrijk vindt.

Wist u bijvoorbeeld dat Onafhankelijk Moerdijk sinds haar eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2002 keer op keer de grootste partij is geworden van de gemeente Moerdijk? Dankzij UW stem kunnen wij UW belangen als Moerdijkse inwoner behartigen. Mag Onafhankelijk Moerdijk u ook de aankomende jaren weer vertegenwoordigen?

Bedankt voor uw steun en vertrouwen!

Ons programma

Op dinsdag 21 november 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering van de vereniging Onafhankelijk Moerdijk te Café Noordhoek (Noordhoek) het nieuwe verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 officieel vastgesteld.

‘Samen Verder’ (Verkiezingsprogramma 2018 – 2022)

Ook de komende jaren wil Onafhankelijk Moerdijk zich weer volop inzetten voor u als burger van de gemeente Moerdijk. Voor elke kern binnen de gemeente Moerdijk hebben wij een aantal streefpunten opgesteld die wij graag de komende jaren voor u willen gaan realiseren, welke wij hebben geformuleerd in ons nieuwe verkiezingsprogramma 2018 – 2022 met de titel ‘Samen Verder’.

Samen met u, als inwoner van de gemeente Moerdijk, willen wij voortbouwen op de successen die wij de afgelopen jaren voor u hebben behaald. Daarbovenop willen wij als ambitieuze partij graag een hoop nieuwe mooie, belangrijke en waardevolle zaken voor u gaan realiseren.

Natuurlijk zullen wij ook buiten ons algemene verkiezingsprogramma de belangen van de Moerdijkse burgers behartigen, daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen dan graag samen met u kijken wat wij voor u als Onafhankelijk Moerdijk kunnen betekenen. Bij Onafhankelijk Moerdijk staan immers de inwoners altijd centraal!

Benieuwd naar het gehele Verkiezingsprogramma 2018 – 2022 van Onafhankelijk Moerdijk? Klik dan hier!

Maar liefst 20 kandidaten op de nieuwe lijst!

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen zal de lijst van Onafhankelijk Moerdijk maar liefst twintig kandidaten bevatten. Natuurlijk allemaal woonachtig én actief binnen de gemeente Moerdijk. Onafhankelijk Moerdijk wordt vertegenwoordigd in bijna alle kernen van de gemeente Moerdijk.

Het bestuur van de vereniging Onafhankelijk Moerdijk heeft Jack van Dorst (Zevenbergen) voorgedragen als lijsttrekker. De Algemene Ledenvergadering, bijeen op 21 november 2018, heeft dit voorstel van harte overgenomen. Tevens mag Onafhankelijk Moerdijk met trots ook een hoop nieuwe gezichten op de lijst presenteren!

Benieuwd naar de twintig gezichten van Onafhankelijk Moerdijk? Klik dan hier!